Follow Me print, faktura flow, digital arkivering og mobil print!

Hvor mange dokumenter ligger der i papirkurven ved fyraften? – og hvor mange med følsomme oplysninger? Med Follow-me Print er papirkurven nu tom, når dagen er omme!

Follow-Me Print

Follow-me Print er en effektiv, fleksibel styring af virksomhedens printprocesser. Det er i stigende grad blevet vigtigere at kunne udskrive sikkert og effektivt i alle professionelle printmiljøer. Derfor er fuld kontrol kombineret med adgangssikkerhed nogle af kernefunktionerne i denne intelligente kontostyrings-software, som reducerer printvolumen. Det giver et detaljeret overblik over alle kontostyringsomkostninger i hele processen fordelt på opgaver, omkostningsenheder og brugere eller brugergrupper. Modulopbygget individuelt efter dine ønsker og behov.

Autostore

Autostore er intelligent styring af dokumenthåndtering. Data og informationer behandles efter ønsket workflow med korrekt levering til virksomhedens applikationer. Velegnet til alle typer virksomheder der fx håndterer fakturaer eller ordrer, som vil eliminere risikoen for fejl med manuel dokumenthåndtering.

Indscannede billeder forbedres, tekst kan konverteres eller OCR-behandles, og stregkoder kan aflæses for at lette genfinding. Dokumenterne sendes til destinationer som fx mail eller en mappe på serveren - og alt dette med et enkelt klik.

AutoStore automatiserer processerne med henblik på at reducere omkostninger, forbedre driftseffektiviteten og samtidig understøtte overholdelse af regler.

Mobil Print & Scan

Fleksible muligheder og smarte arbejdsmetoder med mobil print fra SmartPhones og Tablets.

Total mobilitet er mere vigtigt for nutidens erhvervsliv end nogensinde før. Derfor kan du nu printe direkte fra din SmartPhone eller Tablet. Fleksibel udskrivning og scanning via wi-fi, e-mail med vedhæftede filer samt nem styring af dokumenter og fuld tilgængelighed.Autostore Workflow

Autostore er intelligent styring af dokumenthåndtering. Data og informationer behandles efter ønsket workflow med korrekt levering til virksomhedens applikationer. Velegnet til alle typer virksomheder, der fx håndterer fakturaer eller ordrer, som vil eliminere risikoen for fejl med manuel dokumenthåndtering.

Indscannede billeder forbedres, tekst kan konverteres eller OCR-behandles og stregkoder kan aflæses for at lette genfinding. Dokumenterne sendes til destinationer som fx mail eller en mappe på serveren - og alt dette med et enkelt klik.JA TAK, Jeg vil gerne have en gratis gennemgang af min printløsning

Udfyld ovenstående formular og vi kontakter dig snarest.