Kan printløsninger overhovedet være interessante?

Ja, hvis kvaliteten stiger og omkostningerne reduceres uden I selv skal gøre ret meget!

Om Info Group Danmark

Hos Info Group får din virksomhed en resultatorienteret og kompetent rådgivning, der bunder i mange års erfaring i branchen. Entusiasme og højt energiniveau gennemsyrer alt, hvad vi gør – fra første møde og langt ud i fremtiden. Hos os er kunden nummer ét i rækken og altid i højsædet. Vores største interesse er at levere den rigtige løsning til netop din virksomheds behov. Vi har en proaktiv tilgang til opgaven og holder vores kunder konstant opdateret på teknologien. Info Group Danmark har med stor succes leveret og implementeret lønsomme løsninger for en lang række kunder.

Markedets førende produkter

Information er det vigtigste en virksomhed har. Det i form af medarbejdere, dokumenter og databaser. Info Group er dedikeret til at sikre din virksomhed en effektiv og strømlinet håndtering af dokumenter. Vi samarbejder med markedets førende producenter inden for print– og IT-løsninger, Konica Minolta og HP.

Vi handler med alle typer af virksomheder; offentlige og private, små som store, fra lavpraktisk til raketvidenskab!

Vores løsninger skaber effektivitet i hverdagen, så produktiviteten stiger. På en arbejdsplads skal IT-teknologien bare virke. Med en aftale fra Info Group strømliner vi din virksomheds workflow, så kvaliteten stiger, omkostningerne reduceres og medarbejderne kan bruge tiden på kerneforretningen. Det resulterer i merværdi for dine ansatte og ikke mindst virksomheden.

Driftsaftalen indeholder hele pakken, og du undgår uforudsete omkostninger. Herunder drift, service, toner, tekniker, reservedele, kørsel og tid m.m.Mission

Vi leverer værdiskabende løsninger til erhvervslivets udvikling. Kunden er nummer et i rækken, og vi vil gennem et solidt loyalt samarbejde opretholde og udvikle et langvarigt partnerskab med vores kunder og leverandører.

Vision   

Vi vil være virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner, når det handler om at skabe den rigtige Print– og IT-løsning. Vi vil, med skræddersyede løsninger, skabe merværdi og arbejdsglæde for virksomheden og medarbejderne, så de kan bruge tiden på kerneforretningen.

5 gode grunde til at handle med os:

  • Vi tager ansvar og interesserer os for din løsning
  • Vi sikrer din virksomhed og dens brugere arbejdsglæde
  • Du får personlig betjening - der er altid én at ringe til
  • Vi siger, hvad vi gør - og vi gør, hvad vi siger
  • Du får en driftsaftale, som indeholder hele pakken og giver 100% tryghed


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

JA TAK, Jeg vil gerne have en gratis gennemgang af min printløsning

Udfyld ovenstående formular og vi kontakter dig snarest.