Vi leverer værdiskabende print- og IT-løsninger til Danmarks erhvervsliv

Få en uforpligtende gennemgang af jeres printløsninger

Info Group leverer værdiskabende løsninger til erhvervslivets udvikling. Vi tilbyder et bredt sortiment af multifunktionsprintere med intelligente funktioner til print, kopi, scan, fax og digital arkivering til alle typer virksomheder samt digitaltryk industrien. Professionel tilgang, innovativ rådgivning og passion for den rigtige løsning, sikrer at din virksomhed altid vil have det rigtige grej og derfor opnår ”added value” som resultat af vores samarbejde.


Hvem orker egentlig at analysere virksomhedens printløsninger?

Vi gør! Og sætter en ære i at gøre en forskel. Vi vil være virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner når det handler om at skabe den rigtige print- og it løsning.

Læs mere

Løsninger til Arkitekter og ingeniører

Vi sammensætter den optimale løsning, når det gælder storformatprint og specialønsker til bl.a. arkitekter, entreprenører og ingeniører.

Læs mere

Case:
Sparer 22% på omkostninger til print

Info Group sikrer, at din virksomhed altid vil have det rigtige grej til den rigtige pris - og samtidig opnår ”added value” som resultat af vores samarbejde.

Læs mere

Professionel tilgang og passion for at gøre en forskel er “bare” det, vi bidrager med. Vi kan helt sikkert optimere dine printløsninger.

Læs mere

JA TAK, Jeg vil gerne have en gratis gennemgang af min printløsning

Udfyld ovenstående formular og vi kontakter dig snarest.